И ДПС излезе с позиция за случващото се в управляващата коалиция.За

...
И ДПС излезе с позиция за случващото се в управляващата коалиция.За
Коментари Харесай

Карадайъ: Очакваме оставката на целия кабинет

И ДПС излезе с позиция за протичащото се в ръководещата коалиция.

За държавно управление на малцинството желая да кажа, че такава тематика от юридическа позиция няма. Защото от политическа позиция има поръчки за подаване на оставки, а процедурата е ясна – те би трябвало да бъдат импортирани в Народното събрание и прегледани, като ние от ДПС от първия ден на това държавно управление, на което дадохме оценка, че е най-лошото от началото на демократичните промени, чакаме, с изключение на оставките на декларираните министри, в Народното събрание да се внесе оставката и на целия кабинет.

Това показа пред публицисти в Народното събрание ръководителят на ДПС Мустафа Карадайъ, съобщи кореспондент на Novini.bg.

На въпрос дали от ДПС биха подкрепили Бойко Рашков за ръководител на КПКОНПИ Карадайъ съобщи, че по време на изборите вътрешният министър " е трансформирал полицията в милиция ".

Освен това виждаме по какъв начин не дава отговор на поставените от нас въпроси за напътствията за противозаконните дейности на милицията. Този човек защо да го подкрепим? Той е прекрасен човек, приключи водачът на ДПС.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР